Autók és épületek biztonsági és hovédo fóliázása   -   Munkavégzés az ország egész területén

Legerősebb hővédő autófólia

Szeretné megóvni gyermekeit a napsugárzás káros hatásaitól? Fontos az Ön számára, hogy utazásuk zavartalan legyen? Akkor a Skyfol BabyGuard üvegfólia a tökéletes választás családja számára!

A kisgyermekek számára a kellemes nyári nap utazás közben bizony hamar kellemetlenné válhat. Zavarhatja őket alvás közben, melegük lehet és emiatt végül nyűgössé válhatnak, ami az utazást rémálommá teheti. Ennek elkerülésére nyújt megoldást a Skyfol BabyGuard üvegfólia  ami rendkívül erős hővédő tulajdonságának köszönhetően biztosítja a nyugodt és nem utolsó sorban komfortos utazást a kicsik számára is.

Miért válassza a Skyfol BabyGuard fóliát?

A Skyfol BabyGuard a babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására lett kifejlesztve. Egy igazi prémium minőségű autóüveg fólia, mely az egyik legtartósabb színezési eljárással készült, ennek köszönhetően 10 év alatt sem mutatja a fakulás legkisebb jelét sem, ráadásul extrém hő- valamint UV védelemmel rendelkezik. Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát, ezzel meggátolva, hogy az üvegszilánkok akár a legkisebb sérülést is okozzák gyermekeinek. Baleseti mentés esetén az üvegtábla megrepeszthető és ezt követően egyben eltávolítható. Válassza Ön is a legjobb, kifejezetten gyermekekre szabott megoldást!

Az üveget érő sugárzó energiát három részre bonthatjuk.

Az első rész az üvegen áthatoló ultraviola sugárzás mely a besugárzott energia mindössze 1%-át teszi ki, az energia 46%-a a látható fényből míg 53%-a az infravörös tartományból érkezik. A legmodernebb technológiának köszönhetően a Skyfol BabyGuard üvegfólia az UV sugárzás 99.9%-át, a látható fény valamint az infravörös sugárzás 95%-át kiszűri. Ezen adatok ismeretében bátran kijelenthető, hogy a kimondottan kisbabákra kifejlesztett Skyfol BabyGuard az ipar egyik leghatékonyabb és legtartósabb UV-, hő- és fényvédő autófóliája.


Professzionális hővédelem

Az autóüveg fóliák teljesítményének legfontosabb mutatója a Teljes Napenergia Áteresztés ugyanis ezekben az esetekben a fólia fő feladata a besugárzott energia lehető legnagyobb mértékű kiszűrése. A kiszűrt energia nem fogja felmelegíteni az autó belső elemeit, mint például az üléseket és a műszerfalat, ennek köszönhetően nem fogják ezek az elemek elindulás után még 20-30 percig sugározni magukból a hőt. Mivel az autóban közvetlenül az üveg mellett ülünk így ebből a szempontból is a legfontosabb energetikai mutató a sugárzás szűrése.

A Skyfol BabyGuard nano-techhnológia alkalmazásával kerül előállításra, ennek köszönhetően leheletnyi rétegek sokaságából épül fel, így érve el akár 30%-al magasabb hővédelmet. Az 5%-os teljes napenergia áteresztés igazi komfortérzetet nyújt Önnek és gyermekeinek még a legmelegebb nyári napokon is.


Tapasztalja meg az akár 95%-os belátásvédelmet

Szinte megvakítja a betűző nap? Nem látja gyermeke a tablet kijelzőjét? Tegye komfortossá a hátsó üléseken az utazást, miközben a kilátás torzításmentes marad.

Kisebb gyermeke zavartalanul tud pihenni majd az árnyékban, miközben nagyobb gyermekei tökéletesen fogják látni a kijelzőket, legyen bármilyen fényviszony is. Mindeközben Ön tökéletesen kilát vezetés közben az üvegeken keresztül.


Az UV sugárzás 99,9%-os kiszűrése

A Skyfol BabyGuard 99,9%-ban szűri az UV-t, ezzel maximálisan védve gyermekei bőrét a káros hatásoktól. Fontos tudni az UV sugárzásról, hogy képes a bőr mélyebb rétegeibe hatolni és szélsőséges esetekben elváltozást okozni, amely akár a bőrrák kialakulásához is vezethet. A káros UV sugárzás okozhatja még a szemlencse elszürkülését, ami a hályogok képződését segíti elő. Érdemes belegondolnia gyermeke mennyi időt tölt az autóban miközben folyamatosan az UV sugárzás negatív hatásainak van kitéve.

A Skyfol BabyGuard kiemelkedő UV szűréssel rendelkezik, köszönhetően annak, hogy múzeum fóliák UV szűrő anyagait használja. A múzeum fóliákat értéktárgyak fakulásvédelmére fejlesztették ki, olyan helyeken használják ahol a legerősebb UV védelemre van szükség.


Elegáns megjelenés autójának

A közönséges tappancsokkal és pelenkákkal szemben a Skyfol BabyGuard egy elegáns, esztétikus és legfőképpen profi megoldás a problémára. Autóját elegánsabbá varázsolja, emellett pedig óvja gyermekeit, valamint ideális feltételeket biztosít családja számára utazás közben.

A Skyfol BabyGuard a világ egyik meghatározó üvegfólia gyártójának kizárólag a Skyfol számára kifejlesztett egyedi terméke, mely a legfejlettebb gyártástechnológiának köszönhetően az egyik legerősebb hővédelmet garantálja az üvegfólia iparágban.