Autók és épületek biztonsági és hovédo fóliázása   -   Munkavégzés az ország egész területén

Hővédő épületfóliázás

épületfóliázásLakásunk, házunk és irodánk üvegfelületeinek hővédő épületfóliázása komfortosabbá teszi mindennapjainkat. Kínálatunkban megtalálhatóak a teljesen világos hővédő fóliák (pl. nappalira) és a sötétebb tónusú hővédő-fényvédő üvegfóliák is (pl. irodára).Ügyfeleinknek segítünk eldönteni, hogy melyik fólia lenne a legalkalmasabb az általuk meghatározott üvegfelület hővédelmére esetleg fényvédelmére.

Milyen épületfóliák vannak?

Vannak reflektív (tükrös) fóliák és neutrális (nem tükröző) hővédő fóliák, továbbá beltéri és kültéri változatú fóliák.

Igazán hatékony hővédelmet inkább a reflektív fóliákkal érhetünk el, mivel ezek az üvegfóliák a napfény és hő nagy részét visszatükrözik, reflektálják, ezáltal kellemes hőmérséklet érhető el lakásunkban, irodánkban.

Sokszor találkozunk a következő kérdéssel: kültéri vagy beltéri hővédő fólia?

Mindkét épületfólia csoportnak van előnye és hátránya is:

Az épületfóliázás esetén a kültéri fóliák egy fokkal hatékonyabbak a beltéri fóliáknál, ugyanis a hőt direkt tükrözik vissza, nem az üvegfelületen keresztül, mint a beltéri fóliák. Viszont a kültéri fóliák élettartama jóval rövidebb egy beltéri fóliához képest, mivel éri eső, hó, por, jég és még sok természeti hatás ami rövidíti a fólia élettartamát.

Általában a kültéri fóliákra 3-4-5 év garanciát vállalunk, míg a beltéri fóliákra 10 év garancia vonatkozik. A beltéri fóliák élettartama leggyakrabban eléri a 20 évet is. Tekintse meg épületfóliázás referenciáinkat…

Az épületfóliázás további előnyei:

  • Csökkentheti energiaköltségeit
  • Egyedi dizájn kölcsönözhet az irodájának
  • Üvegtörés elleni védelem
  • UV-védelem
  • Profi épületfóliázással elkerülheti a napfény káros hatásait!

Legtöbb esetben épületfóliázást Budapest, Pest megyében, Komárom-Esztergom megyében és Budapesten vállalunk!

Épületfóliázás esetén használt néhány hővédő fólia típust:

épületfóliázásSkyfol Si sorozat:
Klasszikus ezüst reflektív beltéri hővédő fóliasorozat. Az épületfóliázás egyik legjobb ár – érték arányú fóliája, háromféle fényáteresztéssel kapható (15,35,50%).Ideális választás egy iroda hő- és fényvédelmének megoldására, de a világosabb árnyalatú jó döntés lehet pl. egy hálószobára is.
Telepítési ár: 4.500-6.000 Ft között / m2.

Skyfol DR sorozat:
Beltéri duál reflektív épületfólia sorozat, nagy előnye, hogy este amikor felkapcsoljuk a lámpát a fólia nem reflektál vissza a beltér felé. Kétféle fényáteresztésben kapható (5,15%) csak sötétebb árnyalatok.

Skyfol SB sorozat:
A Sunset Bronz rövidítése, mint a nevében is benne van ez egy bronz színű beltéri hővédő fólia. Nagy előnye, hogy rendkívül barátságos színtónusú épületfólia, szép bronzos árnyalatú fényt enged be. Kétféle fényáteresztésben kapható (20,35%). Teljes mértékben ajánlható családi házak és irodák üvegfelületeire.

Skyfol P sorozat:
Világos tónusú, nagy fényáteresztésű beltéri hővédő épületfólia sorozat. Háromféle fényáteresztéssel kapható (35,50,70%). A legvilágosabb tónusú (70%-os) szinte teljesen észrevehetetlen, ezért az épületfóliázás esetén olyan felhasználásra ajánlott, amikor szeretnénk megőrizni a tér világosságát. Nagyon erős hővédelmet biztosít, úgy hogy a teret nem árnyékolja. Ez a fólia teljesen átlátható, ezért az épületfóliázás területén kirakatok hővédelmére ajánlott, fakulás védelmére.

Skyfol EXT LL sorozat:
Kültéri hővédő épületfólia sorozat. Ebben a fóliacsoportban széles palettán választhatunk reflektív és neutrális, sötét vagy teljesen világos kültéri hővédő fóliák között. Alkalmazási terület lehet iroda, családi ház és lakás üvegfelületeinek hővédelme és fényvédelme egyaránt.

Tekintse meg épületfóliázás munkáinkat

Épületfóliázás referenciáink >

Biztonsági épületfóliázás

A biztonsági épületfóliázás segítségével nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat és biztonságban tudhatjuk féltett értékeinkeit is, de megvédhetjük gyermekeinket egy esetleges üvegtörés okozta sérülésektől is.

Skyfol Security S sorozat:
Víztiszta biztonsági épületfólia sorozat az egyszerű 50 micron vastag szilánkmentesítő fóliától (Skyfol S2) az ultraerős laminált szerkezetű biztonsági épületfóliáig (Skyfol S12).

Dekor épületfóliázás

Sokszor előfordul hogy egy egyhangú áttetsző üvegfelületet szeretnénk egyedivé tenni, esetleg egy térelválasztó hatást elérni. Erre a célra tökéletesen megfelelnek a Skyfol dekor épületfólia sorozatai.

Skyfol M sorozat:
Betekintésvédelmi dekorfólia sorozat,a sorozat legnépszerűbb tagja az opál fóliának nevezett tejüveg hatású épületfólia,mely este és nappal is biztosítja a betekintésvédelmet magas fényáteresztés mellett.Van kombinált biztonsági és kombinált hővédő változata is ennek a fóliának.

Skyfol WHT:
Térelválasztó hatású épületfólia sorozat, ebben a sorozatban fellelhetjük a csíkos,kockás és egyéb mintás üvegfóliákat.

Hol vállalunk épületfóliázást és épületüveg fóliázást?

  • Épületfóliázás Budapest
  • Komárom-Esztergom megyében
  • Pest megyében
  • Országosan